Loading…

Personlig træning

Ønsker du at få større udbytte af din cykeltræning?
Har du brug for hjælp til at cykle dit første La Marmotte, blive bedre i et bestemt cykelløb, eller bare til at komme rigtig i gang med at cykle? Så kan en personlig cykeltræner være løsningen for dig!

Du får struktur på din træning, undgår overtræning, bevarer motivationen og forbedrer dine cykeltekniske færdigheder. Du kan få præcis den hjælp, du har brug for – lige fra, udarbejdelse af trænings-planer med sparring, og 1:1 live trænings lektioner, Og du kan få hjælp uanset, om du er nybegynder eller erfaren supermotionist.

Du får tilknyttet Carsten Hejbøl Jensen som din personlige træner. Carsten har i mere end 25 år været aktiv som cykelrytter, triatlet og løber og har prøvet det meste på egen krop – både inden for træning og konkurrence. Carsten har desuden mere end 10 års erfaring som træner, og han er meget opmærksom på, at vi motiveres forskelligt. Det gælder om at finde “nøglen” til det, der vedvarende glæder og motiverer os. Hurtigere tider og flere watt kommer med sikkerhed, bare træningen er korrekt.

Carsten har selv kørt et hav af cykelløb og har derfor masser af erfaring med at køre konkurrencer – både lange og korte, flade og bjergrige. Desuden har Carsten kørt flere Ironman-konkurrencer og deltaget i en mængde duathlons.

Hvordan vil det foregå?
Et forløb starter op med et helt uforpligtende møde, hvor du og Carsten gennemgår mulighederne og afstemmer forventningerne til et samarbejde.

Personlige træner
Et typisk forløb kunne derefter være, at Carsten på baggrund af mødet udarbejder en trænings-plan, som herefter løbende tilpasses. Planen gennemgås med dig før opstart. Du vil blive vejledt i korrekt indstilling af din racercykel (cykeltilpasning) og få rådgivningen om udstyr mv. Undervejs i forløbet er der mulighed for ubegrænset sparring og tæt opfølgning. Kontakten vil oftest foregå via telefon, mail eller messenger. Du får desuden tilbud om at deltage i Velo Pavè klubtræninger.

1:1 live træningslektioner
Alt efter behov og ønsker kan du undervejs bestille 1:1 live træningslektioner med Carsten, hvor han træner med dig på landevejen med det mål at forbedre din kondition og dine tekniske færdigheder. Du kan også få hjælp og motivation til at gennemføre de svært overkommelige intervaller.

I kan også være flere der slår jer sammen og får live trænings lektioner. Der er mange muligheder.

Hvordan kommer jeg igang?
Du kontakter Carsten på mobil 612 612 32 og aftaler tid et indledende møde.

Priser
Personlig træner, hvor du får udarbejdet din egen træningsplan, og ugentlig er i dialog med træneren  Pr måned 1600,-  

1:1 live træningslektioner  Pr gang 800,- (ekstra person 400,-)

Priserne er inkl. moms.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/velo-pave.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3509